Εκτελωνισμοί Αυτοκινήτων / Εμπορευμάτων
Ταλίπης Απόστολος | Εύοσμος - Θεσσαλονίκη
 

Η εταιρεία ΤΑΛΙΠΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ που βρίσκεται στον Εύοσμο Θεσσαλονίκης, είναι δίπλα σας ώστε να καλύψει κάθε ανάγκη σας για εκτελωνισμούς αυτοκινήτων σε οικονομικές τιμές. Aπό το 2004 προσφέρουμε ολοκληρωμένες υπηρεσίες για επαγγελματίες και ιδιώτες στον τομέα των εκτελωνισμών. Αναλαμβάνουμε τον εκτελωνισμό αυτοκινήτων όλων των κατηγοριών καθώς και διεκπεραιώσεις και ταξινομήσεις. Παράλληλα δραστηριοποιούμαστε και στο εμπόριο μεταχειρισμένων αυτοκινήτων από το εξωτερικό.

Αναλαμβάνουμε εκτελωνισμούς σε όλη την Ελλάδα!

Περισσότερα

Εκτελωνισμός Αυτοκινήτου

Εκτελωνισμός Αυτοκινήτου

Αναλαμβάνουμε να σας ενημερώσουμε άμεσα για το ακριβές κόστος και να διεκπεραιώσουμε όλες τις απαραίτητες διαδικασίες για την εισαγωγή στην χωρά μας.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Εισαγωγές - Εξαγωγές

Εισαγωγές - Εξαγωγές

Αναλαμβάνουμε υπηρεσίες εισαγωγών και εξαγωγών από και προς μια ευρεία γκάμα χωρών σε ολόκληρο τον κόσμο με συνέπεια και αποτελεσματικότητα.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Μεταχειρισμένα Αυτοκίνητα

Μεταχειρισμένα Αυτοκίνητα

Φέρνουμε στη διάθεσή σας μεταχειρισμένα οχήματα άριστης ποιότητας, έχοντας εκπονήσει πλήρη έλεγχο τόσο στα μηχανολογικά όσο και στα ηλεκτρολογικά τους μέρη.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Επικοινωνήστε μαζί μας

Επικοινωνήστε μαζί μας

για να σας ενημερώσουμε για το ακριβές κόστος και να διεκπεραιώσουμε όλες τις απαραίτητες διαδικασίες για την εισαγωγή στην χωρά μας.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ